Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

website σχεδιασμένο στα μέτρα σου.

 

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητες της τεχνολογίας, δημιουργούμε website που το σχεδιάζουμε ειδικά για να σε βοηθήσει να προσελκύσεις ενδιαφερόμενους και να τους μετατρέψεις σε καλούς πελάτες
website σχεδιασμένο για τις δικές σου ανάγκες και για να φέρνει νέους υποψήφιους πελάτες

Ένας ιστότοπος είναι καταρχήν μια ηλεκτρονική βιτρίνα για την επιχείρησή σου, μία ηλεκτρονική προθήκη παρουσίασης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλεις τις υπηρεσίες σου και να προσεγγίσεις ένα μεγαλύτερο κοινό.

Αποτελεί όμως και την εταιρική σου ταυτότητα. Για αυτό πρέπει να εκπέμπει το κατάλληλο μήνυμα στους υποψήφιους πελάτες σου. Πρέπει να αντανακλά το προφίλ σου και να απευθύνεται πειστικά και ελκυστικά στο σωστό κοινό - για να προσελκύσει μόνο τους πελάτες που εσύ θες.

Δεν είμαστε μόνο δημιουργοί ιστοσελίδων - είμαστε πλάι σου για να σε συμβουλεύσουμε για ότι χρειαστείς για τη διαδικτυακή σου παρουσία.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πραγματοποιούμε την ψηφιακή σου μετάβαση/μετασχηματισμό εξατομικευμένα, έχοντας ως βασικό άξονα τις ανάγκες των πελατών σου και την προσφερόμενη υπηρεσία σου.

Με την υλοποίηση της συνολικής εξατομικευμένης υπηρεσίας μας, προσέλκυσε το κοινό σου και αιχμαλώτισε την πελατεία σου ολοκληρωμένα, πριν ακόμα κάνει την πρώτη φυσική επικοινωνία μαζί σου.

Ολοκληρωμένη λύση website που φέρνει πελάτες σε επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αξίας, όπως δικηγόρους, μηχανικούς, συμβούλους, γιατρούς

Website

Ο μοναδικός σoυ ιστότοπος με συναρπαστικό περιεχόμενο προσελκύει τα κατάλληλα άτομα στην επιχείρησή σoυ, και παράλληλα εμπνέει δράση που οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα.

Αναζητήσεις

Περισσότεροι πελάτες, μέσα από απλή αναζήτηση.

Δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου και δομής του website που οδηγούν σε ευκολότερη εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης των δυνητικών πελατών

Ολοκληρωμένη λύση website για προσέλκυση πελατείας

Αυτοματοποίηση

Συνειδητοποιημένοι επισκέπτες του website σου παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και σταδιακά πείθονται να γίνουν πελάτες μέσω αυτοματοποιημένων επικοινωνιών

Καταχωρήσεις σε κοινωνικά δίκτυα και Google

Δημιουργία και Διαχείριση πληρωμένων καταχωρήσεων που ενισχύουν και συμπληρώνουν την εύρεση πελατών μέσω απλής αναζήτησης.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ WEB CONSULTING

Γιατί μόνο για επαγγελματίες υπηρεσιών υψηλής αξίας, όπως δικηγόρους, μηχανικούς, συμβούλους επιχειρήσεων, γιατρούς;

Γιατί πάνω από όλα είστε όλοι σύμβουλοι των πελατών σας, όπως κι εμείς.

Όλοι μας ξεκινάμε από το να ακούσουμε το πρόβλημα ή την προσδοκία του πελάτη. Στη συνέχεια τον συμβουλεύουμε πώς θεωρούμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε, αποφασίζουμε από κοινού τους στόχους και το γενικό πλάνο και τέλος υλοποιούμε.

Η διαδικασία μας για το Web consulting και την υλοποίηση των έργων διαδικτυακής παρουσίαςΤα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την εξειδίκευση, όταν ξέρεις πολύ καλά τι έχει ανάγκη ο πελάτης.

Ισχύει για εμάς, ισχύει και για εσάς.

 

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥ

PICK YOUR BERRIES.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Θέλεις να ξεφύγεις από τον γνωστό, παραδοσιακό τρόπο και να καινοτομήσεις στην απόκτηση ποιοτικής πελατείας;

ΤΗΛ: +30 210 2241105

EMAIL: LETSTALK@BERRIESONTHEWEB.GR

 

f logo RGB Black 58 Instagram Logo LinkedIn logo