Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DIGITAL AGENCY BERRIES ON THE WEB

Όχι ακόμα ένα digital agency.

 

Με εμπειρία στο web design / web development, τη διοίκηση έργων, τη διοίκηση λειτουργιών (operations management), τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το business consulting, δημιουργώ έργα που μετασχηματίζουν και αναπτύσσουν τη δραστηριότητά σου.
Digital transformation - ψηφιακός μετασχηματισμός που δημιουργεί νέους υποψήφιους πελάτες

BERRIES ON THE WEB

Δρέψε καρπούς μέσα από το web

Ένας ιστότοπος είναι καταρχήν μια ηλεκτρονική βιτρίνα για την επιχείρησή σου, μία ηλεκτρονική προθήκη παρουσίασης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλεις τις υπηρεσίες σου και να προσεγγίσεις ένα μεγαλύτερο κοινό.

Αποτελεί όμως και την εταιρική σου ταυτότητα. Για αυτό πρέπει να εκπέμπει το κατάλληλο μήνυμα στους υποψήφιους πελάτες σου. Πρέπει να αντανακλά το προφίλ σου και να απευθύνεται πειστικά και ελκυστικά στο σωστό κοινό - για να προσελκύσει μόνο τους πελάτες που εσύ θες.

Κάθε έργο είναι μοναδικό. Γεννιέται, σχεδιάζεται και αναπτύσσεται στα μέτρα του κάθε πελάτη, με βάση τις προσδοκίες του και τις ιδιαιτερότητες του τομέα δραστηριοποίησης.

Κάθε έργο ξεκινά με μία ανάλυση της δραστηριότητας του πελάτη, τον εντοπισμό των δυνατών και των αδύναμων σημείων και την περιγραφή των στόχων και των προσδοκιών.

Έτσι μπορεί να πάρει μορφή και ουσία το έργο σου.

PICK YOUR BERRIES.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Θέλεις να ξεφύγεις από τον γνωστό, παραδοσιακό τρόπο και να καινοτομήσεις στην απόκτηση ποιοτικής πελατείας;

ΤΗΛ: +30 210 2241105

EMAIL: LETSTALK@BERRIESONTHEWEB.GR

 

f logo RGB Black 58 Instagram Logo LinkedIn logo